0
Evrokupovi

Danilo Pantic (R) scores the goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NA KIPRU PORASLO SAMOPOUZDANJE: Veruju u ‘evropsko proleće’ – Anortozis naoštren pred dolazak u Humsku!

Objavljeno: 26.11.21 u 20:23

Svi su već videli Partizan u nokaut fazi Lige konferencija, ipak, sinoć se desilo veliko iznenađenje.

Fudbaleri crno-beli obrukali su se sinoć u Estoniji, pošto su izgubili od Flore minimalnim rezultatom 1:0, dok je Anortozis na svom terenu pobedio Gent istim rezultatom.

Izabranici Aleksandra Stanojevića ‘poigrali su se’ sa svojom sudbinom, pa je sada proleće u Evropi pod velikim znakom pitanja. U taboru Anortozisa vlada veliko samopouzdanje, obećavaju da će dati sve od sebe da slave u Humskoj pa izbore nokaut fazu novoformiranog takmičenja.

Pokazali smo protiv Genta da smo dobar tim, odigrali smo dobru utakmicu i moramo ovako da nastavimo i u domaćem prvenstvu. Imamo šansu, poslednje kolo, ići ćemo u Beograd po pobedu, po prolaz dalje. Pokazali smo da možemo da pobedimo velike timove i siguran sam da možemo do trijumfa za evropsko proleće – poručio je Mihalis Joanu, vezista Anortozisa.

Trener kiparskog tima Timur Kecbaja ističe da ima nade za njegovu ekipu.

– Sve vreme smo verovali da možemo, da ima nade za nas. Izborili smo se da odluka padne u poslednjem kolu – rekao je Timur.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter