0
Fudbal

Nenad Bjekovic Slavisa kokeza Tomislav Karadzic Dodela priznanja Zlatna Lopta Fudbalskog Saveza Srbije Decembar 17. 2018. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

LOVA DO KROVA: Isplivale informacije koje su šokirale Srbiju – pogledajte kolike plate imaju Piksi, Bjeković i Karadžić!

Objavljeno: 26.11.21 u 21:57

Nakon najnovijih informacija mnogi se pitaju da li čelnici FSS zaslužuju ovolike plate.

Finansijska situacija u našoj zemlji godinama unazad nije na zavidnom nivou, međutim, izgleda da u Staroj Pazovi novca ima na pretek. Nakon plasmana na Svetsko prvenstvo, reprezentativci Srbije dobili su milion evra od države, kao nagradu za ogroman podvig.

‘Lepo žive’ i ostali čelnici Fudbalskog saveza Srbije. Selektor ‘orlova’ Dragan Stojković ima mesečnu platu u iznosu od 120.000 evra, saznaje Direktno. Od kako je Piksi seo na klupu ‘orlova’ zavaladala je velika euforija među ljubiteljima fudbala u Srbiji. Nakon mnogo godina, navijači ponovo uživaju gledajući našu reprezentaciju. Proslavljeni fudbaler je napravio veliki uspeh, pošto je uspeo da izbori plasman na Svetsko prvenstvo, pa je činjenica da je legendarni as zaslužio tolika primanja.

Potpredsednik FSS Nenad Bjeković mesečno zarađuje 7.000 evra, a na račun generalnog direktora FSS Jovana Šurbatovića svakog meseca ‘legne’ 6.000 evra. Poznato je i koliku platu ima Tomislav Karadžić – u pitanju je cifra od 4.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter