0
Evropske lige

from left Sekou Sanogo Mirko Ivanic Slavoljub Srnic Strahinja Erakovic Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IVANIĆ U IZBORU ZA GOL KOLA: Glasanje i dalje traje, evo gde možete da podržite sjajnu majstoriju Mirka Ivanića!

Objavljeno: 26.11.21 u 09:18

Žestoka konkurencija!

Crvena zvezda sinoć je savladala ekipu Ludogoreca u okviru 5. kola Lige Evrope i tako nastavila borbu za plasman u narednu fazu. Jedini pogodak na meču viđen je u režiji jednog najboljih fudbalera beogradskih ‘crveno-belih’ – Mirka Ivanića.

UEFA je ovaj gol svrstala među ono najbolje u ovom kolu Lige Evrope. Pored Ivanićeve ‘lepotice’, na listi su se još našli Galeno, koji je postigao dosta sličan pogodak.

Zatim tu je Džejms Medison koji je nakon prelepog driblinga savladao golmana Legije. Poslednji na spisku nalazi se fudbaler Bajera iz LeverkuzaDijabi, koji je sa ivice kaznenog prostora volej udarcem savladao golmana Seltika.

MOŽETE GLASATI KLIKOM – OVDE

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter