5
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ČOVEČE, DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA?: Ružne scene na Marakani, muškarac odgurnuo dečaka pa mu oteo Borjanov dres – Snežana se hitno oglasila na Instagramu!

Objavljeno: 26.11.21 u 23:55

Čak 21.000 mališana bodrilo je crveno-bele u novoj evropskoj ‘bitci’.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su sinoć na Marakani, pošto su pobedili Ludogorec minimalnim rezultatom 1:0 u okviru pretposlednjeg kola grupne faze Lige Evrope.

Jedini i pobedonosni gol za crveno-bele postigao je Mirko Ivanić, koji je na fantastičan način slavladao protivničkog golmana. Ipak, dan kasnije, govori se o jednoj ružnoj sceni koja se dogodila na tribinama najvećeg stadiona u Srbiji.

Naime, jedan deačk od 13 godina uspeo je da se domogne dresa Zvezdinog kapitena, Milana Borjana. Međutim, stariji muškarac je odgurnuo dečaka i oteo mu dres, da mi potom isti dao svojoj ćerci.

Ovu ružnu vest podelila je Snežana Borjan na svom Instagram profilu.

– Ako je ovako ne treba više ni da baca dres. Plakao sam. zato što sam uhvatio dres i gurnuo me je čovek od 40 godina i dao dres ćerki. A ja sam uhvatio. Znači razumite, imam 13 godina. Nikad nisam plakao. Ali sinoć jesam. Uhvatio sam dres, svi me udaraju, tata od te devojčice me gurne i pao sam i uzeo mi je dres – požalio se dečak u poruci Snežani Borjan.

FOTO: Instagram/Screenshot
0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter