1
Evropske lige

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ČIZMA’ EKSPLODIRALA ZBOG SRBINA: ‘Stara dama’ želi heroja Orlova – evo kako teku pregovori!

Objavljeno: 26.11.21 u 12:50

Na pomolu je transfer karijere za reprezentativca Srbije!

Prema informacijama koje prenosi italijanski ‘Tuttosport‘, Aleksandar Mitrović je želja slavnog Juventusa! Isti izvor navodi da je direktor Juventusa, Federiko Čerubini, ostao u Londonu nakon poraza crno-belih od Čelsija.

Stara dama‘ je zainteresovana za nekoliko igrača, ali Srbi su na vrhu liste želja. Prva opcija je napadač Fiorentine, Dušan Vlahović, dok je Mitrović ‘plan B’.

Pregovori sa Fiorentinom su spori i sportski sektor kluba iz Torina je morao da se aktivira. Juventus nudi 50 miliona evra za Vlahovića, ali čelnici ‘Ljubičastih’ traže između 70 i 80 miliona.

PROČITAJTE JOŠ: KIRJOS GOVORIO O BIVŠOJ DEVOJCI, A ZATIM OTKRIO DA LI BI POPIO PIVO SA NOVAKOM: ‘To je seksualna frustracija! Ne mogu da igram ako sam napaljen’

To predstavlja veliki problem za Juve, pa su odlučili da krenu u ‘ofanzivu’ na Mitrovića. Fenomenalni napadač blista u dresu Fulama, a značajno je jeftinija opcija u odnosu na kolegu iz nacionalnog tima. Mitar dominira u Čempionšipu, gde je najbolji strelac takmičenja 21 postignutim pogotkom.

Mitrović je standardno fantastičan u dresu nacionalnog tima. Bivši napadač Partizana je postigao odlučujući gol protiv Portugala, koji je Orlove odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Nema sumnje da bi to bio veliki izazov za Aleksandra, ali i za golmane protivnika crno-belih iz Torina.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter