0
Košarka

Filip Petrusev (L) Vasilije Micic and Nemanja Bjelica (R) Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico Beograd, 03.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLIČNA VEST ZA SRBIJU: Pešić dobio ogromno pojačanje, ‘orlovi’ će protiv Belgije biti znatno jači – stigao MVP! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.21 u 23:31

Sleteo u glavni grad Srbije pa odradio trening sa ‘kolegama’ iz nacionalnog tima.

Reprezentacija Srbije je u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. u dvorani „Aleksandar Nikolić“ pobedila Letoniju – 101:100.

U utakmici drugog kola, kada će naša reprezentacija odmeriti snage sa Belgijom, selektor Svetislav Pešić će moći da računa na još jednog sjajnog igrača. U pitanju je Filip Petrušev, koji se danas priključio ‘orlovima’, a već je i odradio trening sa saigračima iz reprezentacije.

– Sleteo sam u Beograd pre nekoliko sati i uspeo sam da odmah stignem na trening i odradim ga. Trener Pešić je pokušao da me što pre uvede u sistem i trudio sam se da što pre usvojim kretanje u napadu i odbrani. U subotu putujemo, a u Belgiji ćemo odraditi još jedan trening – rekao je košarkaš Efesa.

Podsetimo, Srbija u drugom kolu igra protiv Belgije, a meč je na programu 28. novembra 2021. od 15.30 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter