0
Evrokupovi

Aleksandar Dragovic Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VEOMA VAŽNA VEST ZA NAVIJAČE U SRBIJI: Evo gde možete da gledate nove evropske mečeve ‘večitih’!

Objavljeno: 25.11.21 u 09:08

Od 18:45, izabranici Dejana Stankovića na svom stadionu igraju pretposlednju utakmicu grupne faze Lige Evrope protiv Ludogoreca.

Ono što je dobra vest za navijače Crvene zvezde, jeste da će čak dve televizije realizovati direktan prenos utakmice. Meč će prenositi RTS 1 i Arena sport premium 1.

Podsetimo, crveno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto u grupi, dok se na liderskoj poziciji nalazi Braga. Nakon meča sa Mitjilandom, klub sa Marakane je kažnjen, te će večeras u Ljutice Bogdana moći da prisustvuju samo deca do 14 godina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sa druge strane, fudbaleri Partizana igraju protiv Flore u Estoniji meč 5. kola grupne faze Lige konferencija, a meč je na programu od 16:30.

Kao i Zvezdinu, i ovu utakmicu će prenositi dve televizije – RTS 1 i Arena sport premium 1. ‘Parni valjak’ bi pobedom i matematički overio još jedno proleće u evropskim takmičenjima.

U grupi B novoformiranog takmičenja, na prvom mestu se nalazi Gent sa 10 bodova, dok je Partizan drugoplasiran sa tri boda manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter