0
Evropske lige

Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TRENER LUDOGORECA PORUČIO DA ĆE NAPASTI MITJILAND: Cela utakmica je bila ravnopravna, Zvezda je klasa iznad!

Objavljeno: 25.11.21 u 23:28

Želi da napadne Dance.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Ludogorec u 5. kolu Lige Evrope rezultatom 1:0. Slavlje ekipi Dejana Stankovića doneo je Mirko Ivanić, a nakon utakmice trenr gostiju Stanislav Genčev istakao je da je Zvezda ipak za klasu iznad njegovog tima.

Cela utakmica je bila gotovo ravnopravna. Imali smo svoje šanse, ali na kraju je ipak slavila Crvena zvezda, koja je ipak iz više klase od nas i gol koji je postigla je presudio meč, počeo je Genčev.

Potom se osvrnuo i na duel poslednjeg kola koji će bugarski tim igrati protiv Mitjilanda. Iako su izgubili sve šanse za plasman dalje, Genčev ističe da će ići na pobedu i 9. decembra.

Nama je cilj da svaki meč završimo sa pobedom. Takav sastav možete očekivati i u poslednjem meču, zaključio je trener Ludogoreca.

Crvena zvezda je nakon poraza Brage od Mitjilanda prva na tabeli sa 10 bodova. Prati je Braga sa 9, zatim Mitjiland sa 8, dok bugarski šampion ima samo 1 bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter