0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: U centru pažnje je Liga šampiona, pogledajte dobitnu kombinaciju što smo vam spremili!

Objavljeno: 25.11.21 u 10:48

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za utorak sa sjajnim predlozima i TOP kvotama.

Crvena zvezda – Ludogorec

Čelnici bugarskog tima rekli su da u Beograd dolaze po ceo plen. Iako su male šanse da se Ludogorec plasira u nokaut fazu Ligu Evrope, nema sumnje da će gosti pokušati da osvoje nova tri boda. Zvezda jeste favorit, a mi očekujemo da će pasti bar po jedan gol, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu.

Predlog I1+&II1+ (1.67)

Monako – Real Sosijedad

Prvi put se ova dva kluba sastaju na evrosceni. Iako će španski klub večeras biti oslabljen, verujemo da će uspeti da postigne barem jedan pogodak i oteža posao Monaku.

GG (1.78)

Olimpijakos – Fenerbahče

Turski tim u ovaj duel ulazi u znatno oslabljenom sastavu, dok ni Olimpijakos nije u zavidnoj formi. Očekuje se veoma tvrda utakmice, te je remi možda i najrealniji ishod.

Predlog IXvX (1.85)

Flora – Partizan

Partizan ide u Estoniju da ‘odradi posao’ i završi priču oko prolaska u narednu fazu novoformiranog takmičenja. Aleksandar Stanojević kao i uvek najavljuje da njegov tim ide na pobedu, a mi se nadamo da će i večeras biti tako, te da će crno-beli uspeti da dođu do nove evropske pobede.

Predlog 2 (1.50)

Slavia Prag – Fejnord

Susret dve ekipe koje gaje ofanzivan fudbal. I jedni i drugi su izuzetno motivisani pred večerašnji okršaj, tako da verujemo u napadače oba tima da će danas biti raspoloženi. Smatramo da će utakmicu obeležiti veliki broj golova.

Predlog I1-3&II1-3 (2.05)

Ukupna kvota – 16.91
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter