0
Evropske lige

Domagoj Vida Goran Zakaric UEFA Europa League football match between Partizan and Besiktas in Belgrade, Serbia on August 23. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

‘TOLIKO JE RUŽAN, DA DECA OVO NE TREBA DA GLEDAJU’: Holandski komentator ‘režirao’ novi skandal – žestoko izvređao čuvenog Hrvata zbog fizičkog izgleda! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.21 u 09:34

Velika se prašina digla zbog ove izjave.

Holandiju je potresao novi skandal, koji je ‘režirao’ jedan sportski komentator. Uživo na televiziji, u toku prenosa Lige šampiona, komentator je žestoko isprozivao hrvatskog internacionalca Domagoja Vidu.

Uoči početka utakmice između Bešiktaša i Ajaksa, komentator je uputio niz uvreda na račun fizičkog izgleda iskusnog defanzivca.

– Vida je toliko ružan da mu uglavnom nije dozvoljeno da igra u ovom terminu jer i deca gledaju TV. Bešiktaš je zbog toga morao da traži posebnu dozvolu kako bi igrao – rekao je bez mnogo ustručavanja komentator Sierd de Vos, aludirajući na to da se meč igrao u ranijem terminu od 18.45.

Podsetimo, Ajaks je slavio u Istanbulu rezultatom 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter