0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANKOVIĆ NIJE ŠTEDEO REČI NAKON POBEDE: Lavovi su večeras bili na terenu, šta god da se desi u poslednjem kolu – idemo dalje!

Objavljeno: 25.11.21 u 21:31

Oduševljen je borbom.

Crvena zvezda je na svom stadionu savladala Ludogorec rezultatom 1:0 i tako uz pobedu Mitjilanda nad Bragom, izbila na prvo mesto u grupi. Pogodak za veliko slavlje crveno-belih postigao je Mirko Ivanić u 57. minutu, nakon što je prebacio golmana gostiju.

Po završetku utakmice, trener Zvezde Dejan Stanković istakao je da je njegov tim odigrao lavovsku utakmicu i pored mnogo kadrovskih problema. Potom se još jednom osvrnuo na ujednačenost ove grupe, zaključivši da su njegovi izabranici imali problema u samo prvih 10 minuta.

Šta god da se desi u poslednjem kolu, idemo dalje. Rekao sam ranije, u ovoj grupi možeš da budeš prvi, ali i poslednji, izuzetno je ujednačena. Večeras su lavovi bili na terenu! Mnogo kadrovskih problema smo imali. Pričao sam zbog toga da su svi oni standardni, nikad se ne zna ko će morati da odgovori zahtevima. Prvih deset minuta je bilo problema, potom smo zaista odigrali lavovsku utakmicu, rekao je Stanković odmah nakon meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter