1
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANKOVIĆ BURNO REAGOVAO KADA JE SAZNAO REZULTAT MEČA MITJILAND – BRAGA: Pogledajte šta je uradio trener crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.21 u 21:47

Nije mu bilo svejedno.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Ludogorec u 5. kolu Lige Evrope rezultatom 1:0. Pored ovog meča, drugi susret u grupi na kom su snage odmerili Mitjiland i Braga, rešen je penalom u 93. minutu i pobedom domaćih sa 3:2.

Dejan Stanković je nakon pobede istakao da su njegovi momci odigrali lavovski, a posebnu pažnju privukla je i njegova reakcija posle saznanja ishoda utakmice u Danskoj. Nema sumnje da je crveno-belima najviše odgovaralo da se ta utakmica završi bez pobednika, a vest o pobedi domaćih Stankoviću je preneo portparol Miljan Milošević.

Šta god da se desi u poslednjem kolu, idemo dalje. Rekao sam ranije, u ovoj grupi možeš da budeš prvi, ali i poslednji, izuzetno je ujednačena. Večeras su lavovi bili na terenu! Mnogo kadrovskih problema smo imali. Pričao sam zbog toga da su svi oni standardni, nikad se ne zna ko će morati da odgovori zahtevima. Prvih deset minuta je bilo problema, potom smo zaista odigrali lavovsku utakmicu, bile su Stankovićeve reči nakon utakmice.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter