0
Evrokupovi

Crvena Zvezda - Ludogorets, fudbal 02.8.1016. August 2. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘NEKA ONI MISLE DA SU FAVORITI’: Diže se prašina pred večerašnji duel, fudbaler Ludogoreca ‘pecnuo’ crveno-bele!

Objavljeno: 25.11.21 u 11:10

Iako nije trebalo da igra protiv Crvene zvezde, trener Ludogoreca će računati na Kirila Despodova.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 18:45 u Ljutice Bogdana ugostiti ekipu Ludogoreca, u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Bugarski tim je praktično ostao bez šansi da se plasira u nokaut fazu LE, pošto su do sada osvojili samo jedan bod. Bez obzira na to, Ludogorec želi da odnese sva tri boda sa Marakane. Nema sumnje da su crveno-beli favoriti u ovom meču, a to je prokomentarisao i Kiril Despodov.

Ostavimo to, neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma. Osećam se veoma dobro i motivisan sam da pričamo na terenu – rekao je Despodov i potom dodao:

– Nedostaju mi golovi, dešava se. Svima nedostaju. Uđete u gol-šansu, promašite. Spreman sam, nikad se ne zna. Mogu da postignem 19 golova u naredne dve utakmice. Svi se naljute kada promaše, ali to je normalno, ima toga u igri. Nadam se da ću početi da postižem još golova u Evropi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter