0
Evrokupovi

head coach Bo Henriksen UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MITJILAND ŠOKIRAO BRAGU I POSLAO ZVEZDU NA PRVO MESTO: Sada je pravi haos u grupi, poslednje kolo donosi rasplet!

Objavljeno: 25.11.21 u 21:13

Duel vredan pažnje.

Da dobre igre protiv Crvene zvezde nisu slučajne, Mitjiland je pokazao i u utakmici sa Bragom. Susret u Danskoj pripao je domaćinu, koji je slavio rezultatom 3:2, a pobednički pogodak postignut je u 92. minutu i to sa bele tačke.

Mitjiland je do prednosti stigao već nakon manje od 120 sekundi igre, dok su gosti izjednačili u 43. minutu. Drugo poluvreme donelo je još veće uzbuđenje, pa je Isaksen u 48. minutu pogodio za 2:1. Pokušavala je Braga agresivnom igrom da poravna rezultat, imali su nekoliko šansi, ali je onu pravu iskoristio Galeno u 85. minutu.

Na kraju, kada su svi mislili da će se meč završiti nerešenim rezultatom, sudija je pokazao na belu tačku. Ogromnu radost domaćim navijačima donosi Evander pred poslednji zvižduk i tako komplikuje situaciju u ovoj grupi.

Nakon 5 odigranih kola, Crvena zvezda je prva sa 10 bodova, prati je Braga sa 9, a zatim i Mitjiland sa 8, dok Ludogorec i dalje imao samo 1 bod. Poslednje, šesto kolo, koje će odlučivati ko će u narednu fazu, ko u doigravanje sa učesnikom iz Lige šampiona, a ko u borbu sa učesnikom iz Lige konferencija, igra se 9. decembra. Srpski šampion će gostovati Bragi, dok će u drugom meču u Bugarskoj snage odmeriti Ludogorec i Mitjiland.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter