0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KONAČNO DA SE NEKO OGLASI: Trener Fulama oklonio sve dileme – otkrio je zbog čega Mitrović sinoć nije igrao!

Objavljeno: 25.11.21 u 09:57

Sinoć smo videli da Fulam jednostavno ne može bez Aleksandra Mitrovića.

Mnogi navijači su ostali u šoku kada su videli sa se srpski reprezntativac sinoć nije našao u protokolu za meč sa Derbijem. I naravno, čim nema Mitra, Fulam je kiksnuo.

Navijačima londondskog kluba nije bilo jasno zbog čega Mitrovića nije bilo u timu, uplašili su se da nije izbio neki sukob na relaciji klub – igrač.

Ipak, odgovore na ta pitanja dao je trener Marko Silva, te je otklonio svaku dilemu.

– Mitrović i Karni su bolesni. Ista je situacija bila sa Vilsonom, Ridom i De Kordova-Ridom. Pojedinci su mogli na klupu, dok neki nisu bili u stanju da uđu u igru. Nije u pitanju korona. Mitrović je dobio temperaturu, nadamo se da će moći da igra u subotu – naglasio je Silva nakon meča.

Bivši napadač Partizana trenutno igra najbolju sezonu u životu, na 18 mečeva čak 21 put je tresao protivničku mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter