0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KATAI JE IGRAO SA TEMPERATUROM 38, SANOGO NA 40% MOGUĆNOSTI: Dionijev status prava misterija, Stanković otkrio do sada nepoznate detalje!

Objavljeno: 25.11.21 u 22:55

Mnogo kadrovskih problema.

Nakon pobede Crvene zvezde nad Ludogorecom, na konferenciji za medije se obratio Dejan Stanković. Trener crveno-belih je pričao o statusu pojedinih igrača, spomenuvši Dionija koji nije igrao iz „samo njemu znanih razloga“. Takođe, opisao je borbu njegovih igrača kao lavovsku.

Mislim da je ovo jedna od boljih takmičarskih utakmica na našem terenu. Bilo je kadrovskih problema, ali nema izgovora. Katai je igrao sa temperaturom 38. Sanogo je bio na 40 odsto mogućnosti, Velja nije mogao, Dioni, iz samo njemu znanih razloga. Grupa je pokazala svoj identitet. Šta god da bude u Bragi, mi smo pobedili. Ti momci su pokazali odanost kljubu, želju da se bore sa svm i svačim. Sve kad se sabere i oduzme – mi smo pobedili. Imamo do Brage još dosta, da vidimo da li će neko da se vrati. Sale igrao sa temperaturom 38, pokazali su karakter, ja više od njih ne mogu da tražim. Šta će biti u Bragi, ne znam, gledaćemo da se momci oporave, da budemo pravi, muški.

Stanković je dobio pitanje i o Mirku Ivaniću, strelcu jedinog pogotka na meču.

Ja bih pustio da ga vi nahvalilte, kako njega, tako i sve. To za nas ‘unutra’ nije iznenađenje. Momak je svaku utakmicu počeo, ne znam da li je neku izašao. Neka uživa u svemu ovome.

Potpom je prokomentarisao i duel ErakovićDespodov, koji je bio jedan od ključnih.

Despodov je reprezentativac, igrao je protiv jednog od naših najboljih i sigurno najperspektivnijih defanzivaca. Dobili smo čvrstog i stamenog štopera za budućnost Crvene zvezde. Velike utakmice rađaju velike igrače. Odgovorio je individalno na jednog od najboljih njihovih igrača i bio fenomenalan.

Novinari su potom postavili i pitanje o Dioniju, na šta Stanković i nije baš imao detaljan odgovor.

Ne znam šta je konkretno. Pričamo o Ludogorecu i momcima koji su zaslužili da budu pomenuti.

Osvrnuo se trener crveno-belih i na decu koja su na stadionu napravila fantastičnu atmosferu.

Kažeš deca i misliš sve najbolje. Najsikrenija podrška, bilo je milina igrati, bili su naš 12 igrač, ali nadam se da ćemo obezbediti prolaz i imati punu Marakanu i huk severa, zaključio je Dejan Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter