0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

BUM! NOVI SRBIN U LIVERPULU: Mladi štoper potpisao profesionalni ugovor!

Objavljeno: 25.11.21 u 15:18

Veliki iskorak u karijeri!

Talentovani srpski štoper, Stefan Bajčetić, potpisao je profesionalni ugovor sa Liverpulom. Stefan je na ‘Enfild‘ stigao prethodne zime iz redova španske Selte. Štoper je opravdao očekivanja kluba i zaslužio je ugovor.

Stefan je sin nekadašnjeg fudbalara Crvene zvezde, Srđana Bajčetića. Po dolasku u Liverpul, Stefan je počeo da nastupa za u16 ekipu. Ubrzo je svima postalo jasno o kakvom talentu se radi i Bajčetić je prekomandovan u omladinsku selekciju. Tokom ove sezone je zabeležio nekoliko nastupa za rezerveni tim Liverpula. Mladi fudbaler je tada ‘pokrivao’ poziciju defanzivnog veziste i pokazao je da poseduje kvalitete u organizaciji napada.

Još uvek nije zvanično saopšteno, ali očekuje se da ugovor nije duži od tri godine jer je Stefan nedavno proslavio tek 17. rođendan.

Štoper je član omladinskih selekcija nacionalnog tima Španije. Stefan poseduje državljanstvo  Srbije i Španije, pa ostaje da se sačeka odluka za koga će mladi fudbaler nastupati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter