0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

VLAHOVIĆ ISPRIČAO KAKO IH JE PIKSI OPUSTIO PRED MEČ SA PORTUGALOM: Otkrio šta mu je idol poručio! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.21 u 15:55

Srpski napadač je imao vremena za zanimljiv intervju.

Mladi centarfor italijanskog prvoligaša i jedan od najboljih napadača Italije pričao je za „Telegraf“ o poruci od Ibrahimovića, razgovoru sa Ronaldom i još mnogim temama.

Vlahović ne krije da mu je najveći uzor švedski internacionalac i jedan od najboljih napadača u svetu fudbala Zlatan Ibrahimović, a ovaj mu je poslao neverovatnu poruku.

„Svaka utakmica protiv Milana za mene ima poseban značaj, pošto svi znaju sve te priče o Ibrahimoviću, da je on meni idol. U subotu sam postigao prve golove Milanu, ja sam prvi put pobedio protiv Milana od kada igram i stvarno je jedno veliko zadovoljstvo. Želeo bih da čestitam celoj ekipi, stručnom štabu i da se zahvalim svima na podršci. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. U narednu subotu nas već očekuje jos jedna jako bitna utakmica koja je i derbi u Toskani i koju svi željno isčekujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo. počeo je Vlahović i dodao:“Zlatan mi je na srpskom rekao „ne odustaj, samo gazi“ i na našem jeziku mi je napisao poruku na dresu“.

Otkrio je kako je selektor Stojković opustio igrače pred veoma bitnu utkamicu protiv Portugala.

„Mogu samo da kažem da nas je nasmejao na sastanku pred utakmicu. U toku govora rekao je jednu šalu na koju smo svi počeli da se smejemo. Tu smo malo probili led i otišli smo na utakmicu relaksiraniji i sa još većom verom da možemo do pobede.“

Utakmica za direktan plasman nije počela baš najbolje, ali su orlovi imali izuzetno dobru reakciju i na kraju uspeli da slave.

“ Mi smo se spremali za ovu utakmicu duže vreme. Mister nas je uveravao šta god da se desi da ostanemo mirni, da mi možemo to, da možemo da pobedimo šta god da bude i da ne gubimo veru. Govorio je da imamo naš put, da on veruje u nas, da imamo svoj cilj i da će na kraju sve biti kako treba. Sigurno nije bilo lako, bio je početni šok, ali brzo smo se digli i nastavili smo da dominiramo utakmicom. Na kraju nas je i Bog pogledao, ali i taj kvalitet koji mi imamo je došao do izražaja“ – rekao je Vlahović.

Navijače je najviše zanimalo šta su Vlahović i Ronaldo pričali nakon poslednjeg zvižduka sudije.

„Meni je tata uvek govorio da posle svake utakmice, bilo da pobedim ili izgubim, idem da se pozdravim sa protivničkim igračima, da pružim ruku svima i sudiji. Ja to radim i dan-danas. Tako sam otišao i kod njega i on je u tom momentu, razumljivo, bio jako nervozan i ljut. Rekao mi je samo, kao što je manje-više poznato, da je taj gol u Beogradu trebalo da bude priznat, da je to možda okrenulo sve i to je bilo to u principu. Ja sam mu poželeo sreću u baražu i rekao sam mu da će proći , jer imaju jednog od najboljih igrača na svetu.“

Na kraju je objasnio svoju rutinu van terena, kao i to kako uspeva da „pobegne“ od pažnje javnosti.

„Mi imamo jednu životnu rutinu. Odlazak na trening, oporavak i san. Kada je ishrana u pitanju imam jedan određeni režim jer kao što sam rekao fudbal je dostigao takav jedan nivo da je svaki najmanji detalj bitan. Što se tiče pažnje javnosti, rekao sam da me to ne zanima, jedino merilo i jedina stvar koja govori istinu je teren i tamo se sve kaže. Ja sam skoncentrisan samo na fudbal, da treniram i da napredujem što više i da pomognem ekipi. Da li golovima, asistencijama ili nekim drugim stvarima u igri. Najvažnije je da mi pobeđujemo, a sve ostalo što se dešava oko mene mene totalno ne zanima“ – zaključio je Vlahović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter