0
Domaći fudbal

Serbia's head coach Dragan Stojkovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKA ČAST: Osniva se ‘FK Dragan Stojković Piksi’, poznati svi detalji!

Objavljeno: 24.11.21 u 17:55

Dragan Stojković Piksi uživa veliku popularnost!

To je posledica uspeha državnog tima Srbije koji se pod komandom legendarnog fudbalera plasirao na Svetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru. Tako se u rodnom mestu selektora Srbije, Pasi Poljani, osniva klub koji će nositi njegovo ime.

Stanovici tog mesta su krenuli u akciju sređivanja terena na kom je Piksi ponikao, a počela je i akcija prikupljanja srdstava za kompletnu sanaciju i osnivanje kluba. Kako prenose ‘Južne vesti’ reči jednog od momaka iz Pasi Poljane, Stefana Grčaka, za to će biti potrebno puno novca,najmanje 100.000 evra.

– Sve smo mi radili – kopali, radili sa mešalicom svakog dana od 7 sati ujutru i obnovili teren kod stare škole. U Pasi Poljani ima minimum 30 momaka koji bi mogli da igraju za klub. Glupo je da igramo po drugim selima kad možemo da napravimo ovde naš klub. Zašto ne bismo napravili i fudbalski teren. Napravio sam neki mali projekat, a dizajnirali smo i logo. Postojao je u Pasi Poljani klub Pobeda. Ne nameravamo tako da ga zovemo, hoćemo da pravimo potpuno novi klub koji bi se zvao ‘Dragan Stojković Piksi‘. Ako ne može, smislićemo drugi naziv, rekao je Grčak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter