0
Košarka

Boban Marjanovic Reprezentacija, Srbija - Meksiko prijateljska, press Jun 23. in Belgrade Serbia, 23.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

TRENER DALASA POKUŠAO DA ISKORISTI BOBIJA ZA POBEDU: Igrao je samo sekund, ali ovog puta nije bilo spasa! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.21 u 08:54

Do sada je uspevalo, ali…

Dalas Maveriksi su povratak Luke Dončića iskoristili na najbolji mogući način savladavši Los Anđeles Kliperse nakon produžetka, rezultatom 104:112. Mladi Slovenac je posle povrede ponovo zaigrao, zabeležio je 26 poena, 9 skokova i 9 asistencija i bio je jedan od glavnih pokretača svoje ekipe.

Vodio je Dalas 3 razlike na samo 1,1 sekund do kraja meča, a trener Džejson Kid odlučio je da u igru uvede srpskog centra Bobana Marjanovića. Bobijev zadatak je bio da što više oteža izvođenje lopte domaćim košarkašima, ali ovog puta nije bilo spasa.

Terens Men je pronašao Pola Džordža, koji je dotrčao u ćošak i brzo šutirao za 3. Nije pomogao ni Dorijan Fini Smit sa zaista dobrom odbranom, pa je meč je otišao u produžetke. Ipak, ekipa iz Los Anđelesa nije uspela da nametne svoj ritam, Dalas je prelomio duel u svoju korist i odneo sasvim zasluženu pobedu.

Najefikasniji u poraženom taboru je bio Redži Džekson sa 31 poenom, dok je Pol Džordž postigao je 26 koševa uz 9 skokova. Na drugoj strani, Porzingis je konačno proigrao ove sezone, a sinoć je ubacio 30 poena.

SVI REZULTATI:

Detroit – Majami 92:100

Njujork – Los Anđeles 106:100

Portland – Denver 119:100

Klipersi – Dalas 104:112

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter