0
Evrokupovi

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Idealna ponuda i savršeni parovi – recept za uspeh!

Objavljeno: 24.11.21 u 10:46

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za utorak sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Inter – Šahtjor

TIP: 1&3+ (1.78)

Fudbaleri Intera će želeti osvetu protiv Šahtjora za remi u prvom delu takmičenja. Treba napomenuti da je Italijanima pobeda preko potrebna kako bi nastavili borbu za prvo, ali i osigurali drugo mesto i plasman u narednu fazu. Igraju na svom terenu, sigurno će imati dobru podršku navijača i nema razloga da ne postignu nekoliko golova.

Mančester siti – PSŽ

TIP: GG (1.60)

Sudar titana u Engleskoj obećava neverovatan fudbal i pravo uživanje. Biće ovo direktan okršaj za prvu poziciju, sigurno ćemo gledati otvorenu utakmicu, pa očekujemo da će oba tima postići makar po jedan pogodak.

Atletiko Madrid – Milan

TIP: I 1-3 & II 1-3 (2.00)

Atletiko Madrid će nakon dva vezana poraza o Liverpula u Ligi šampiona, svoju šansu tražiti protiv Milana. Italijani do sada imaju samo jedan bod, ali daleko od toga da su lak protivnik. Sigurno možemo očekivati makar jedan pogodak u prvom i makar jedan pogodak u drugom poluvremenu, ali gotovo da nema šanse da broj golova pređe 3, zato smo se odlučili za ovaj tip.

Liverpul – Porto

TIP: 1 (1.95)

Ovde nema mnogo filozofije, Liverpul se neće štedeti i želeće nova 3 boda pred svojim navijačima, kao i nastavak serije pobeda u Ligi šampiona. Sa druge strane, videli smo da Porto nema snage da parira moćnom timu Jirgena Klopa u prošlom susretu, koji je engleski tim dobio rezultatom 1:5

Sporting – Borusija Dortmund

TIP: GG & 3+ (2.05)

Okršaj za drugo mesto u Grupi C na programu je od 21 čas. Sportingu ni malo ne odgovara nerešen ishod jer se u narednom kolu sastaju sa liderom Ajaksom, pa će sigurno igrati otvoren fudbal. Verujemo da mogu da zatresu mrežu nemačkog kluba. Sa druge strane, Borusija takođe traži trijumf na ovom meču i ono što predviđamo jeste da će se i oni radovati večeras, ali i da će ukupno biti više od 3 pogotka.

UKUPNA KVOTA: 22.77

*kvote su podložne promenama 

Klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter