1
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEODOSIĆ I PEŠIĆ POZIVAJU NAVIJAČE DA NAPUNE HALU: Hajde svi zajedno da im pomognemo da budu najbolji!

Objavljeno: 24.11.21 u 11:08

Meč se igra već sutra.

Košarkaška reprezentacija Srbije, sutra će započeti kvalifikacije za SP, kada će im rival u Beogradu biti selekcija Letonije. Meč počinje u 20 časova, a pred ovaj susret selektor Srbije Svetislav Pešić istakao je da nas očekuje izazovna utakmica, kao i da je podrška publike neophodna.

Očekuje nas izazovna utakmica protiv Letonije koja ima kontinuitet, jer je tokom jula i avgusta igrala kvalifikacije i uigrana je, za razliku od nas koji smo se skupili pre samo nekoliko dana. To je sve početak jednog novog projekta. Ono što je najvažnije, taj nedostatak uigranosti ćemo morati da kompenzujemo jednom velikom željom koju si igrači u ovih nekoliko dana i pokazali. To je ono što me čini zadovoljnim i optimističnim, počeo je Pešić, a potom je pozvao navijače da dođu i podrže ovaj tim.

Publika nam je veoma važna, naši navijači. Ako baš ne igramo sa najboljim igračima koje imamo, onda hajde da svi zajedno pomognemo njima da budu još bolji i postanu najbolji.

Milos Teodosic
Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Final match between Serbia and Italy
Beograd, 04.07.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Plejmejker Virtusa iz Bolonje Miloš Teodosić, odazvao se pozivu selektora i predvodiće Orlove u mečevima protiv Letonije i Belgije. Kapiten Srbije je siguran da ćemo pokazati dobru energiju, a takođe je zaključio da se nada podršci publike.

Ulazimo u kvalifikacioni ciklus koji će trajati gotovo dve godine, a koji zbog sistema takmičenja svaku utakmicu čini veoma važnom. Letonija ume da bude neugodna, sigurno imaju određenu prednost kada je uigranost tima u pitanju, ali sam siguran da ćemo pokazati dobru energiju i igru koja će nas dovesti do željene pobede. Praktično smo na novom početku, nadam se da će i publika to prepoznati i pružiti veliku podršku reprezentaciji u sutrašnjoj utakmici, istakao je Miloš Teodosić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter