0
Domaći fudbal

from left Milos Jojic Sasa Zdjelar Aleksandar Miljkovic Lazar Pavlovic Ricardo Gomes Sinisa Sanicanin Danilo Pantic Slobodan Urosevic tim ekipa ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PROMENA PLANA U ZADNJI ČAS: ‘Parni valjak’ ipak ne ide u Leskovac, poznato gde će crno-beli juriti prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije!

Objavljeno: 24.11.21 u 19:33

Ukoliko želi da se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije, Partizan će morati da savlada Dubočicu na niškom ‘Čairu’.

Ovaj meč je prvobitno planiran da se odigra u Leskovcu, ali ipak je došlo do promene plana. Pošto u tom gradu ne postoje odgovarajući uslovi za organizaciju meča ove faze takmičenja, ‘megdan’ između ova dva tima će se odigrati na drugoj lokaciji.

– S obzirom na to da ne postoje uslovi za bezbedno odigravanje meča u Leskovcu, a zbog velikog interesovanja navijača, kako ne bi došlo do nekog bezbednosnog propusta odlučili smo da meč preselimo u Niš – pojasnili su iz Dubočice, u izjavi za Večernje novosti.

Podsetimo, utakmica Dubočica – Partizan je na programu 1. decembra sa početkom u 16:15 časova. U prethodnoj rundi Kupa Srbije, ‘parni valjak’ je eliminisao Trajal rezultatom 3:0, dok je Dubočica pobedila subotički Spartak, nakon penal serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter