0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

PROMAŠAJ SEZONE U POSLEDNJIM MOMENTIMA MEČA: Barselona je mogla da padne, ali se Seferović propisno obrukao! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.21 u 08:18

Imao je neverovatnu priliku.

Fudbaleri Barselone nastavili su sa lošim rezultatima u Ligi šampiona, a ovog puta remizirali su sa Benfikom na Kamp Nou. Rezultat je bio 0:0, a malo je falilo da izgube meč u poslednjim momentima, međutim, tu priliku prokockao je Haris Seferović.

Gosti su za samo nekoliko sekundi prešli iz odbrane u ubitačan kontranapad. Seferović je primio loptu na 20-tak metara od gola, izvanrednim driblingom je prebacio golmana, ali je realizacija izostala. Trener gostiju Žorž Žesus odmah je kleknuo na travu iz očaja, a ni samom Seferoviću nije bilo ni malo lako.

Kada su videli iskusnog napadača u kontri, gotovo svi na stadionu pripremili su se za novi kiks Barselone. Ipak, Benfika nije uspela da po drugi put ove godine savlada španskog giganta, pa će svoju borbu za nastavak takmičenja u nastaviti u poslednjem kolu. Podsećamo, prva utakmcia između ova dva tima završena je rezultatom 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

SVI REZULTATI:

Dinamo Kijev – Bajern 1:2

Barselona – Benfika 0:0

Viljareal – Mančester junajted 0:2

Jang Bojs – Atalanta 3:3

Lil – Salcburg 1:0

Sevilja – Volfsburg 2:0

Čelsi – Juventus 4:0

Malme – Zenit 1:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter