0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PREMIJERLIGAŠ PROMENIO GRB NAKON 120 GODINA: Više ništa neće biti isto, navijači besne po društvenim mrežama! (FOTO)

Objavljeno: 24.11.21 u 11:34

Mnogi su ostali zgroženi.

Fudbalski klub Norič je odlučio da promeni svoj grb nakon 120 godina. Grb koji sadrži lava, trvđavu i kanarinca, sada je prilično uprošćen, a iz kluba su se oglasili rekavši da je ovo veliki trenutak i da su spremni za digitalno doba.

Ovo je veliki trenutak u istoriji Noriča i sjajna poruka koja se tiče budućnosti kluba. Po prvi put nakon 50 godina klub će promeniti izgled grba koji će sada biti spreman za digitalno doba. Ovo spremamo dve godine i izuzetno smo ponosni na ishod.

Ipak, mnogim navijačima, ova promena se nije svidela. Oni misle da se tako ruši tradicija i da je novi grb potpuno uništen.

Ne. Ne. Ne. Ne. Ovo je apsolutno izdaja. Ovo je užasno i treba ga odmah odbaciti. Sramota. Nema potrebe, nema smisla i prosto je neželjen. Strašan udarac u lice decenijama tradicije. Potpuno uništen ovom apsolutnom havarijom, napisao je jedan navijač na Tviteru, a ističe se komentar još jednog.

Šta je dođavola ovo???? Apsolutno ga mrzim . Ne, gnušam ga se. Naš grb je bezvremenski klasik, nema potrebe da ga menjate. Volim #NCFC više od 40 godina i nažalost deo te ljubavi je upravo umro…

Podsećamo, u skorije vreme, grbove su promenili Mančester siti, Vulverhempton, Totenhem, Inter i Juventus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter