0
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

MINISTAR PONUDIO MAJKU TAJSONU DA BUDE AMBASADOR ZA KANABIS: Priznao je da ga i sam koristi, ali da li će otići toliko daleko?!

Objavljeno: 24.11.21 u 08:36

Neskvakidašnji zahtev o kome će sigurno dobro razmisliti.

Suvišno je pričati šta je sve legendarni Majk Tajson uradio tokom svoje bokserske karijere, pa ga sa pravom, mnogi smatraju jednim od najboljih ikada. Ipak, poznato je da je i u igračkim danima imao dosta kontroverznih stvari koje je činio van samog ringa, a jedna od njih bio je i kanabis.

Tajson je priznao da redovno konzumira kanabis uz reči da se nikad nije osećao bolje. Zbog svega toga, Majk je dobio nesvakidašnju ponudu od ministra poljoprivrede države Malavi, da postane njihov ambasador za ovu supstancu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Uprkos svemu što se priča i piše, Malavi bi voleo da u ovu kompleksnu industriju uzđe uz podršku i saradnju. Zbog toga žeimo da angažujemo vas gospodine Tajson, kao našeg ambasadora za kanabis, pisalo je u pismu ambasadora Lobina Lua.

Na kraju se takođe navodi da Lu od Tajsona očekuje što skoriju posetu, kao i dogovor na licu mesta. Naravno, niko neće imati problema sa zakonom, jer je Malavi legalizovao korišćenje marihuanu u medicinske svrhe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter