Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.
in , ,

‘MI SVOJE OBAVEZE IZVRŠAVAMO’: Vučić optužen da nije uplatio obećan novac ‘orlovima’, on žustro reagovao pa na ovaj način odgovorio ‘nevernim Tomama’!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje u Soči gde će se sastati sa Vladimirom Putinom.

Pred put u Rusiju, predsednik Srbije se obratio narodu, a neizbežno je bilo da se dotakne sporta. Jednog novinara je zanimalo da li je Aleksandar Vučić ispunio ono što je obećao, tj. da li je fudbalerima Srbije uplaćena svota od milion evra, zbog pobede nad Portugalom i plasmana na Svetsko prvenstvo.

Mnogi su optužili predsednika Srbije da taj novac ‘orlovi’ nikada nisu dobili, te je zbog toga Aleksandar Vučić oštro reagovao.

– Nego šta nego da smo uplatili, uradili smo to isti dan. Završila se utakmica u Portugaliji oko 22.30 ili 23.00, sutradan u 13.05 su bile uplaćene pare. Molim ljude iz mog tima da u toku dana pokažu izvod da smo ulatili novac. Mi svoje obaveze izvršavamo – rekao je Aleksandar Vučić.

Vredi pomenuti da su reprezentativci Srbije doneli odluku da taj novac prebace na račun za potrebe lečenja bolesne dece u Srbiji.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. Super uplatili ste, kad cete uplatiti obecano za rukomet, odbojku, vaterpolo i bazicne sportove? Samo da napomenem da to nije uradjeno od pocetka sezone iako je obecano.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKA ČAST: Osniva se ‘FK Dragan Stojković Piksi’, poznati svi detalji!

‘IDEMO NA POBEDU’: Popularni ‘Ćelavi’ puca od samopouzdanja pred sutrašnji meč sa Florom, evo šta Pantić očekuje od estonskog tima!