0
Fudbal

FOTO: YT screenshot

MESI BI SE RADO VRATIO U BARSU: „Ronaldo? Ostaće u istoriji fudbala“!

Objavljeno: 24.11.21 u 12:20

Mesi progovorio iskreno o mnogim temama. 

Fudbalski svet pretrpeo je tektonske poremećaje kada je PSŽ ozvaničio transfer Mesija iz Barselone. Argentinski čarobnjak je posle 17 godina provedenih na „Kamp Nou“ preselio iz španske pokrajine i otputovao u Pariz da nastavi karijeru.

Mesi je želeo da karijeru završi u barseloni, međutim stvari su se iskomplikovale što je dovelo do rastanka igrača i kluba.

„Rečeno mi je da mi ne mogu obnoviti ugovor i da ne mogu ostati. Ne morate tražiti više krivaca, ne morate opet gledati šta se dogodilo. Ostaću pri onome što su mi rekli“ – počeo je Mesi, a zatim dodao:“To je moj dom i tamo ću živeti. Ako mogu doprineti i pomoći klubu rado bih se vratio.“

Pari Sen-Žermen je jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona, ali Mesi ne želi da prenagljuje.

„Svi pričaju da smo veliki favoriti i neću reći da to nije tako, ali ipak nam trebaju još neke stvari da budemo baš moćna i jaka ekipa. Moramo se posložiti kao tim. Imamo prednost što imamo sjajne igrače koji to mogu postići. Nismo jedini, ima i drugih klubova. Liga šampiona je jako teško takmičenje i to je čini toliko lepom i posebnom.“

„Zdrav“ rivalitet vlada između Kristijana Ronalda i njega, a najviše se pričao dok su obojica nastupali u LaLigi.

„On je već poznavao klub, ali to je bilo u drugoj fazi. Sada se prilagodio na impresivan način. Od početka je kao i uvek postizao golove i nije imao problema s prilagođavanjem. U Premijer ligi im ne ide tako dobro, ali je to jako teško i izjednačeno takmičenje u kojem se sve može preokrenuti. Prošlo je mnogo vremena otkako ne igramo u istoj ligi. Takmičili smo se pojedinačno i timski za iste ciljeve i bila je to jako lepa pozornica za nas, ali i za ljude jer su jako uživali. Lepa je to uspomena koja će ostati u istoriji fudbala“ – istakao je Mesi.

Već duže vreme aktuelna tema je prelazak Mbapea u Real Madrid. 

„Samo on zna šta će učiniti. Mogu samo reći da sam srećan što je ove godine ostao ovde. On je vrlo važan igrač za nas i za borbu za ciljeve koje imamo. Potpuno je fokusiran na klub. Dalje ne znam šta će biti“ – zaključio je Lionel Mesi u razgovoru za špansku „Marku“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter