0
Evrokupovi

FOTO: UEFA Champions League/Twitter

LIGA ŠAMPIONA: Maestralni Džeko ‘gura’ Inter ka grupnoj fazi, Ale ‘režirao’ veliki preokrat u Istanbulu!

Objavljeno: 24.11.21 u 20:49

Fudbaleri Intera pobedili su Šahtjor na svom stadionu rezultatom 2:0, te se sad nalaze na korak od plasmana u nokuaut fazu Lige šampiona.

Heroj ‘neroazura’ večeras bio je fantastični Edin Džeko, koji se dva puta upisao u strelce. Inter je mogao da povede u 23. minutu, ali je lopta nakon udarca glavom Ranokija završila tik pored gola.

Domaći su poveli tek u 61. minutu, kada je Džeko sjajnim udarcem savladao protivničkog golmana. Prednost je duplirana samo pet minuta kasnije, Perišić je asistirao, a bosanski napadač je bez problema poslao loptu u mrežu. Pokušavali su igrači Šahtjora da do kraja utakmice postignu barem jedan pogodak, međutim to im nije pošlo za rukom.

Inter se trenutno nalazi na prvoj poziciji u grupi D sa 10 osvojenih bodova, pa ukoliko Šerif ponovo ne iznenadi Real, italijanski gigant več sada može da računa na nokaut fazu.

U drugom meču, Bešiktaš je izgubio od Ajaksa rezultatom 1:2. Prvi i jedini gol za domaće postigao je Rašid Gezal iz penala u 21. minutu.

Preokret gostiju režirao je Ale koji je golovima u 54. i 69. minutu doneo pobedu svom timu i tako ‘zacementirao’ Ajaks na prvo mesto u grupi C.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter