0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

JEDNOSTAVNO NE VERUJU SVOJIM OČIMA: Mitrović večeras nije u protokolu, navijači ne znaju šta će od besa – ‘Da li je ovo šala?’

Objavljeno: 24.11.21 u 21:05

Bez obzira što trenutno igra najbolji fudbal u životu, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović večeras se nije našao u startnih 11.

U toku je utakmica 19. kola Čempionšipa, Fulam je na svom terenu ugostio ekipu Derbija. Na iznenađenje mnogih, srpski golgeter ne samo da se nije našao u startnoj postavi, već ga nema ni na klupi za rezervne igrače.

Ova odluka trenera Fulama je zaista šokantna, s obzirom da je bivši napadač Partizana na 18 mečeva čak 21 put tresao protivničku mrežu. Društvene mreže su se usijale, pošto navijači engleskog tima ne mogu da veruju da Mitrović večeras ne igra, te pišu ‘Gde je Mitro‘, ‘Nema Mitrovića‘ i ‘Da li je ovo šala?‘.

Razlog Mitrovićevog odustva još uvek nije poznat, navijači se nadaju samo jedno, a to je da nije izbio nikakav sukob na relaciji londonskog kluba i srpskog napadača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter