0
Fudbal

FOTO: YT Screenshot

ITALIJANSKI STRUČNJAK NAJAVLJUJE TROFEJE: Konteovi uspesi govore za njega!

Objavljeno: 24.11.21 u 15:21

Glavni su favoriti za osvajanje Lige konferencija. 

Totenhem je letos otpustio Žoze Murinja i na njegovo mesto doveo Nuno Espirito Santa koji je pravio fantastične rezultate u Vulverhemptonu. Ipak, ni drugi Portugalac nije ispunio očekivanja koje su čelnici kluba imali od njega pa je posle samo 10 kola dobio otkaz.

U sličnoj situaciji, što se tiče menadžera, nalazio se i Mančester Junajted koji je gotovo sigurno video Antonio Kontea kao zamenika za Ole Gunar Solskjera. Na kraju to se nije desilo, italijanski stručnjak potpisao je za Totenhem.

Uprkos rezultatima koje je Konte ostvarivao u prošlosti, kao što su titula sa Čelzijem i Interom, veliki deo javnosti nije baš uveren da bi Konte mogao nešto slično da ponovi sa Totenhemom.

„Nije jednostavno. Želimo da pokušamo da osvajamo trofeje zajedno, to mora da nam bude cilj. Ostali timovi u Engleskoj su veoma jaki, ali znam da uz naporan rad možemo mnogo da napredujemo. Moramo da pokušamo da uradimo najbolje za ovaj klub. U ovom trenutku treba da budemo fokusirani i radimo naporno kako bismo bili bolji. Ne vidim drugi način da dođemo do cilja, postoji samo taj put. Potrebna je prava atmosfera i da budete spremni da patite. Imam grupu igrača koja želi da radi i napreduje, za mene je to dobra osnova“ – odgovorio je Konte na priče koje plasiraju tamošnji mediji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter