0
Evrokupovi

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IDEMO NA SVA 3 BODA, NE SMEMO DA IH POTCENIMO: Stanojević istakao da Flora igra drugačije kod kuće – otkrio koje igrače čuva!

Objavljeno: 24.11.21 u 11:54

Pobeda donosi i finansijsku dobit.

Fudbaleri Partizana će se u četvrtak sastati sa Florom u 5. kolu Lige konferencija. Utakmica počinje u 16.30, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da njegov tim mora da ide na pobedu iz mnogo razloga.

Moramo da idemo na sva tri boda, iz 1.000 razloga. Možete da izvučete zaključke šta to znači. Videli smo da je hladno na Baltiku, padao je sneg, nadamo se da će teren biti dobro pripremljen, ali odlazimo sa jasnim ciljem, počeo je Stanojević.

Danilo Pantic (C) celebrates after scoring a goal with Nemanja Miletic Milos Jojic Slobodan Urosevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Vojvodina
Beograd, 21.11.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Potom je pričao i o protivniku rekavši da Flora retko gubi u Talinu i da ih neće potceniti. Podvukao je da je meč u Beogradu bio težak i da su gosti imali svoje šanse.

Retko Flora gubi u Talinu. Pogledajte evropske utakmice na njenom stadionu, o prvenstvu Estonije da ne govorim. Zato smo maksimalno koncentrisani. Nema šanse da u Evropi bilo koga potcenimo. Bilo bi neozbiljno da to uradimo u savremenom fudbalu. Bila je teška utakmica u Beogradu, imali su Estonci šanse, ali smo zasluženo pobedili. Sad će biti drugačija utakmica.

Najboljeg igrača estonskog kluba Rauna Sapinena nismo videli u Humskoj, ali se sada vratio u ekipu. Stanojević zna koliko je on opasan, ali ističe da Flora ima još iskusnih fudbalera.

Vratio im se Rauno Sapinen, najbolji strelac ekipe. Generalno, Flora igra drugačije kod kuće, sigurno će pokušati da bude dominantnija nego u Humskoj, zavisi koliko ćemo joj to dozvoliti. Sapinen jeste najveća opasnost po nas, ali ima Flora dosta iskusnih fudbalera, sa velikim evropskim iskustvom. Opasna ekipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Za sam kraj Stanojević je sumirao izazove koje ih očekuju do kraja jesenjeg dela sezone.

Sad idemo u smeru stabilizacije, posle Flore gostujemo Voždovcu, Dubočici u kupu, imamo prvenstveni meč sa Novim Pazarom i evropski sa Anortozisom. Iz tog razloga ćemo i tim za meč u Talinu praviti u odnosu na dve utakmice, ono što nas očekuje u nedelju. Primera radi, Lazar Marković nije u potpunosti spremna, čuvamo ga što duže možemo, dok Nemanja Jović opet ima problem sa kolenom, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter