0
AdmiralBet ABA Liga

Luka Mitrovic (R) Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

‘FANTASTIČAN JE OSEĆAJ ŠTO SAM SE VRATIO OVDE’: Mitrović otvorio dušu – govorio o saigračima, Radonjiću i povratku na Mali Kalemegdan! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.21 u 21:57

Luka Mitrović se vratio ovog leta u Beograd i ekipu Crvene zvezde.

Ta činjenica privukla je veliku pažnju sportske javnosti. Odlične igre sjajnog krilnog centra na početku nove sezone nisu promakle ni Evroligi.

Bivši kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača Crvene zvezde u opširnom intervju za sajt Evrolige govorio je o svojim počecima, činjenici da je bio jedan od najmlađih kapitena u istoriji Evrolige, odrastanju i velikom iskustvu koje je stekao igrajući za tako veliki klub kao što je Crvena zvezda.

Mitrović je nakon pet sezona u crveno belom dresu igrao za Bamberg, Hapoel, Mursiju i Budućnost, pre nego što se vratio svojoj kući:

Fantastičan je osećaj što sam se vratio na mesto gde sam proveo najbolje godine moje karijere, gde sam počeo sa profesionalnom košarkom, što sam okružen ljudima koje znam jako dobro / saigrače, trenere, ljude koji rade u klubu, navijači takođe… Takođe vratio sam se u svoju zemlju nakon četiri ili pet godina igranja u inostranstvu – rekao je na početku opširnog intervjua Luka Mitrović i potom dodao:

– Znam šta se traži od ovog tima, od igrača i on zna šta da očekuje od mene. Njegova filozogija je veoma jednostavna: velika disciplina na terenu, van terena i sve mora da počinje sa agresivnom odbranom i ogromnom energijom. To će biti naš zaštitni znak ove godine.

Govoreći za Evroligu Mitrović se osvrnuo na godine u crveno belom, plej of sezoni u Evroligi, povratku u Beograd, početku sezone…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter