0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘DA POBEDIMO ZA NAVIJAČE’: Dragović samokritičan pred duel sa Ludogorecom – ‘Morao sam da mu čuvam leđa…’

Objavljeno: 24.11.21 u 17:00

Pred četom Dejana Stankovića je novi izazov na evrosceni.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova i 45 minuta dočekuju bugarski Ludogorec u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope. Očekivanja pred meč izneo je jedan od najstandardnijih fudbalera u ovom timu Aleksandar Dragović i napomenuo da je cilj jasan.

– Koncentrisani smo na meč sa Ludogorecom i želimo da pobedimo. Prvu meč loptu koju smo imali nismo uspeli da iskoristimo, ali daćemo sve od sebe da trijumfujemo sutra. Na žalost igramo bez navijača, i to nam daje dodatni motiv da pobedimo za njih, počeo je Dragović

FOTO: STARSPORT

Odlika velikih fudbalera je da su samokritični, a to je slučaj sa Dragovićem.

– U nekim utakmicama se desi da napravimo grešku, kao meni protiv Midtjilanda. Nisam čuvao leđa Degeneku, pa je on dobio crveni karton. To su greške iz kojih moram da naučim, da se to u budućnosti ne dešava. Kao što je Mister već rekao, u Lučanima smo 70 minuta igrali odličan fudbal, ali smo prih 20 prespavali. Ostaje nam da naučimo da svih 90 minuta odigramo podjednako dobro, i siguran sam da će protivnicima biti teško da nam postignu gol.

Prisetio se defanzivac i mečeva protiv Ludogoreca kada je nosio dres Leverkuzena.

– U Bugarskoj je bilo dosta teško, gubili smo 2:0, ali smo ipak uspeli da pobedimo 3:2. Oni su ozbiljna i jaka ekipa, ali mi se nikog ne plašimo. Sutra ćemo izaći na teren i pokušati da pobedimo za naše navijače, ali moramo i pokazati respekt prema protivniku. Moramo da odigramo dobro i da se pokažemo u pravom svetlu, da se ne bi dešavale greške kao one u prvih 20 minuta u Lučanima – zaključio je Dragović.


(VIDEO:YouTube/Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter