0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BIVŠI REPREZENTATIVAC ITALIJE U CENTRU MAFIJAŠKOG SKANDALA: Sarađivao je sa glavnim „bosom“ iz Palerma – a sada će konačno u zatvor!

Objavljeno: 24.11.21 u 10:23

Odgovaraće za svoje postpuke.

Bivši reprezentativac Italije, kao i napadač Juventusa Fabricio Mikoli, osuđen je na 3 godine zavtvora zbog nasilne iznude novca. Italijanski mediji prenose da je Mikoli uz pomoć jednog od glavnih bosova u Palermu Maura Laurikelea, mafijaškim metodama pokušao da iznudi 12.000 evra.

Italijansko sudstvo za ovaj slučaj zna već više od 8 godina, a Mikolijeva žrtva bio je vlasnik jednog noćnog kluba u Palermu Andrea Gafijani. Sa druge strane, Laurikele koji je već duže vreme poznat policiji, osuđen je na 7 godina zatvora.

Mikoli je ovu vest teško podneo, na konferenciji za medije je čak i zaplakao, ali pravo žalve na ovu odluku više nema. On je svoju fudbalsku karijeru počeo u Kasarnu, dok je još nastupao za Ternanu, Juventus, Fiorentinu, Benfiku, Palermo, Leće i Birkirkaru. Bivši fudbaler je duže vreme radio sa mafijašima, a postoje i snimci na kojima je vređao sudiju Falkonea, kog je 1992. godine ubila mafija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter