FOTO: Youtube/Screenshot
in

BIVŠI REPREZENTATIVAC ITALIJE U CENTRU MAFIJAŠKOG SKANDALA: Sarađivao je sa glavnim „bosom“ iz Palerma – a sada će konačno u zatvor!

Odgovaraće za svoje postpuke.

Bivši reprezentativac Italije, kao i napadač Juventusa Fabricio Mikoli, osuđen je na 3 godine zavtvora zbog nasilne iznude novca. Italijanski mediji prenose da je Mikoli uz pomoć jednog od glavnih bosova u Palermu Maura Laurikelea, mafijaškim metodama pokušao da iznudi 12.000 evra.

Italijansko sudstvo za ovaj slučaj zna već više od 8 godina, a Mikolijeva žrtva bio je vlasnik jednog noćnog kluba u Palermu Andrea Gafijani. Sa druge strane, Laurikele koji je već duže vreme poznat policiji, osuđen je na 7 godina zatvora.

Mikoli je ovu vest teško podneo, na konferenciji za medije je čak i zaplakao, ali pravo žalve na ovu odluku više nema. On je svoju fudbalsku karijeru počeo u Kasarnu, dok je još nastupao za Ternanu, Juventus, Fiorentinu, Benfiku, Palermo, Leće i Birkirkaru. Bivši fudbaler je duže vreme radio sa mafijašima, a postoje i snimci na kojima je vređao sudiju Falkonea, kog je 1992. godine ubila mafija.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

STANOJEVIĆ SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA ZA PUT U ESTONIJU: Crno-beli idu na megdan Flori – dosta izostanaka kroji sastav!

TOPBET TIKET DANA: Idealna ponuda i savršeni parovi – recept za uspeh!