0
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Vozdovac Nemanja Miletic (C) celebrates after scoring a goal with Danilo Pantic (R) Beograd, 05.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘IDEMO NA POBEDU’: Popularni ‘Ćelavi’ puca od samopouzdanja pred sutrašnji meč sa Florom, evo šta Pantić očekuje od estonskog tima!

Objavljeno: 24.11.21 u 18:48

Fudbaleri Partizana sutra jure novu evropsku pobedu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića sutra od 16:30 gostuju Flori u 5. kolu Lige konferencija. Iako je ‘parni valjak’ maltene već obezbedio plasman u nokaut fazu novoformiranog takmičenja, crno-beli bi novim trijumfom klubu doneli 1,25 miliona evra.

Pred ovu utakmicu, svoja očekivanja je izneo defanzivac Partizana Nemanja Miletić.

– Na utakmicu sa Florom idemo raspoloženi, idemo na pobedu kojom bi i matematički obezbedili proleće u Evropi – rekao je štoper crno-belij pred put u Talin.

Iako je u Estoniji pao sneg, neće biti problema jer je teren na Florinom stadionu odlično pripremljen. Očekujem da će Flora biti ofanzivnija nego u Beogradu, u tim im se vraća najbolji strelac Rauno Sapinen. Moramo da budemo oprezni i ozbiljni od prvog minuta ako želimo pobedu – rekao je Miletić za klupsku televiziju.

Vezista ‘parnog valjka’ Danilo Pantić očekuje da će Flora biti sutra biti izuzetno motivisana.

– U Beogradu je bio posebno fizički zahtevan meč, a mi smo došli do pobede na individualni kvalitet. Očekujem da će Flora biti izuzetno motivisana pred svojim navijačima i da će pokušati da dođu do dobrog rezultata. Snaga estonskog tima je u kolektivu, nijedan igrač se posebno ne ističe – poručio je Pantić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter