1
Domaći fudbal

Humanitarni Fudbalski Mec Beograd, 24.05.2016 Predrag Mijatovic foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘VOLEO BIH DA PREKINU DOMINACIJU CRVENE ZVEZDE’: Hoće li mu crno-beli ispuniti ovu želju, čuveni as od Partizana traži samo ovo!

Objavljeno: 24.11.21 u 22:22

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović smatra da je Partizan i te kako napredovao u odnosu na prethodne sezone.

U razgovoru za ‘Republiku’, legendarni napadač Real Madrida Predrag Mijatović oktrio je da prati igre Partizana i veruje da će crno-beli osvojiti titulu prvaka Srbije.

Naravno da pratim Partizan. Raduje me što su crno-beli uhvatili odličan korak, što se nalaze na čelu tabele i voleo bih da prekinu višegodišnju dominaciju Crvene zvezde. Takođe, ova takmičarska godina je, za sada, rezultatski drastično uspešnija u odnosu na prethodne. Partizan igra odlično u prvenstvu, uz solidan nastup u Evropi – naveo je Mijatović.

Čuveni golgeter smatra da je prioritet Partizana – titula.

Apsolutni prioritet Partizana je da dođe do pehara u Super ligi Srbije, a crno-beli moraju da sačuvaju okosnicu tima do kraja sezone. Neophodan je adekvatan plan za kvalifikacije i eventualan plasman u Ligu šampiona, čime bi se finansijska situacija značajno poboljšala. Pandemija koronavirusa je napravila brojne probleme svuda u svetu, kriza je pogodila i jedan Real Madrid, pa i Barselonu, pa i nas. Generalno, raduje me da se stvari u Humskoj kreću u pravom smeru – podvukao je Mijatović.

0
0

1 Komentara

  1. LAKO KADA COVEK NASILNO DODJE U FOTELJU FSS ..PA KOMANDUJE SRPSKIM FUDBALOM..ZASTO NEKI DRUGI KLUB NE PREKINE DOMINACIJU NEGO PARTIZAN..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter