0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off season 2017-2018 Crvena Zvezda v Partizan (Game One I) Alen Omic (C) reacts Belgrade, 28.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ZNAM KO ME TAMO VOLI, A KO NE!’: Alen Omić motivisan za duele sa Crvenom zvezdom – ‘Moja ljubav je košarka, a ne nacionalnost’

Objavljeno: 23.11.21 u 17:25

Slovenački košarkaš govorio je o povratku na Jadran.

Alen Omić novo je pojačanje Cedevita Olimpije, a po povratku u ABA ligu istakao je da mu je jedan od motiva bila i Crvena zvezda za koju je igrao u sezoni 2017/2018, kada nije naišao na dobrodošlicu jednog dela navijača.

– Imaću najveći motiv da se pokažem u Ljubljani, da sam napredovao preko za ovih nekoliko godina. Želim da pomognem ekipi i napravimo rezultat. Da osvojimo sve u Sloveniji, plasiramo se među četiri ekipe u ABA ligi i TOP 8 u Evroukpu, to su da kažem moje želje, počeo je Omić za ‘BH basket’, a onda se i dotakao Zvezde.

– Biće mi motiv da igram protiv Zvezde, znam ko me voli, a ko me ne voli. Moja ljubav je igranje košarke, a ne nacionalnost. Ja sam sam dao sve za Zvezdu dok sam bio tamo šest meseci i otišao iz Zvezde udzginute glave, dodao je.

On se potom osvrnuo i na Partizan.

Željko Obradović je jedinstven u košarkakom svijetu. Zbog njega se ABA liga više prati, Partizan se više gleda, svima je to zanimljivo kako je on tu sada. Međutim, Partizan ne može reći OK, imamo Žoca, jer se na terenu sve osvaja. Svi znamo ko je Zvezda i kakav kvalitetan tim ima. Zatim tu je smo mi, potom Budućnost, zaključio je novi centar tima iz Ljubljane.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter