0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Vraća se Liga šampiona!

Objavljeno: 23.11.21 u 10:00

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za utorak sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Napokon nam se vraća najelitnije klupsko fudbalsko tamičenje u Evropi. Liga šampiona nam donosi mnoštvo zanimljivih utakmica, ali i neverovatne kvote.

Viljareal – Mančester junajted 

GG (kvota 1.65) 

Gledajući rezultate žute podmornice u domaćem prvenstvu mogli bi zaključiti da je Junajted apsolutni favorit, ali nije baš tako. Prethodna utakmica ova dva tima donela je mnogo uzbuđenja, ali  i golove sa obe strane. Očekivano je da i večeras bude slična situacija.

Barselona – Benfika 

1 (kvota 1.70) 

Barselona je na mesto glavnog trenera dovela legendu kluba – Ćavija, koji je u prošlom kolu došao i do prve pobede. Benfika je ubedljivo slavila u prethodnom duelu ova dva kluba, ali domaći teren i novi trener mogli bi da prevagnu na stranu domaćina.

Jang Bojs – Atalanta

I1+&II1+ (1.50)

Švajcarci su uspeli da iznenade Junajted u prvom kolu, ali posle toga ne znaju za pobedu. Atalanta je veliki favorit, a pobedom bi mogla da pomrsi konce Viljarealu i Junajtedu.

Sevilja – Volfsburg 

I1-3&II1-3 (kvota 2.10)

Navijači Sevilje nisu ni sanjali da bi posle četiri kola njihov tim mogao da bude polsedenjeplasirani u grupi. Prošla utakmica ove dve ekipe završena je nerešenim rezultatom, pa bi sličan rezultat mogao da se očekuje i na ovom meču.

Čelzi – Juventus 

IXvX (1.85)

Ekipa iz Torina pobedama nad Zenitom uspela je da se plasira u nokaut fazu. Čelzi je i dalje u konkurenciji, a pobedom na ovom meču i oni će obezbediti mesto u narednoj fazi takmičenja.

UKUPNA KVOTA 16.35

*kvote us podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter