0
Evrokupovi

Lazar Markovic (L) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes Nemanja Miletic Milos Jojic Igor Vujacic Ivan Obradovic Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

TEŽAK UDARAC ZA CRNO-BELE: Stanojević se hvata za glavu, meč sa Florom propušta jedan od najboljih!

Objavljeno: 23.11.21 u 19:47

Trener ‘parnog valjka’ se suočio sa novim problemom pred put u Talin.

U okviru petog kola grupne faze Lige konferencija Partizan će u četvrtak od 16:30 gostovati ekipi Flore. Na tom meču, Aleksandar Stanojević neće moći da računa na defanzivca Igora Vujačića, koji je zaražen korona virusom.

Visoki Crnogorac je osetio malaksalost još pre meča sa Vojvodinom, nakon čega je odmah izolovan iz ekipe, a PCR test je pokazao da je Vujačić pozitivan na Kovid, piše Telegraf.

Partizan – Flora 30.9.2021. Liga Konferencija foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Zbog odsustva Vujačića na predstojećem meču, štoperski tandem crno-belih će najverovatnije činiti Nemanja Miletić i Siniša Saničanin, dok će se na klupi naći iskusni Bojan Ostojić. Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević neće moći da računa ni na Bibras Natha, kome je ustanovljena anemija, te se njegov povratak na teren očekuje tek posle januara naredne godine.

Za meč sa Florom neće biti spremni Nikola Terzić, Ivan Obradović kao i Filip Holender.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter