0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘SLUŠAJ DRAGANE, BUDI OPREZAN’: Piksi se prisetio razgovora sa Maradonom, otkrio šta ga je posavetovao legendarni Argentinac!

Objavljeno: 23.11.21 u 18:57

U razgovoru za italijansku ‘Gazetu’ Dragan Stojković Piksi govorio je o raznim temama.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije govorio je o našem napadaču Dušanu Vlahoviću. Takođe, dotakao se i tandema SMS – Dušan Tadić, a više o tome pročitajte OVDE.

Skoro godinu dana je prošlo od smrti jednog najboljih fudbalera svih vremena Dijega Armanda Maradone, te se Piksi prisetio čuvenog El Pibea. Otkrio je i koji mu je savet dao proslavljeni argentinski fudbaler.

– Prvi put sam ga video na Mundijalu u Italiji. Igrali smo meč Jugoslavija – Argentina u Firenci. Bio sam impresioniran, gledao sam ga netremice tokom zagrevanja i na kraju meča smo razmenili dresove. To je najlepši suvenir u mojoj igračkoj karijeri zajdno sa dresom Platinija – rekao je Piksi i potom dodao:

– One nemaju cenu. Kad sam došao u Veronu imao sam priliku da pričam sa njim telefonom i tada mi je rekao: Slušaj Dragane, budi oprezan, defanzivci u Italiji su veoma grubi i podli – istakao je selektor ‘orlova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter