0
Fudbal

POKETINO U SREDU STIŽE U MANČESTER: Junajted sada mora da plati 12 miliona, na leto upola manje!

Objavljeno: 23.11.21 u 12:44

Maurisio Poketino, trener Pari Sen Žermena, prva je meta Mančester junajteda.

Odmah posle otkaza Oleu Gunaru Solskjeru, čelnici engleskog kluba dali su se u potragu za njegovim naslednikom. Dotle su odlučili da ekipu na narednim mečevima vodi pomoćnik Solskjera, bivši vezista Junajteda, Majkl Kerik. On će voditi tim od 18.45 na gostovanju Viljarealu u Ligi šampiona, ali i u nedelju protiv Čelsija.

Ipak, pojavile su se priče da je Poćetino nezadovoljan pozicijom u Parizu i da je spreman da prihvati ponudu Mančester junajteda ukoliko je pošalju. To naravno otvara drugo pitanje, kako bi reagovali u Pari Sen Žermenu.

Nije tajna da je njihova želja Zinedin Zidan, koji je sasvim slobodan, dok je Poćetino voljan da se vrati u Premijer ligu. Time bi sve strane bile zadovoljne, ali to ne znači da bi Junajted jeftino prošao.

Oni bi u svakom slučaju morali da „otkupe“ Poketina. Praktično, Pari Sen Žermenu bi morali da plate obeštećenje od 12 miliona evra.

U slučaju da do toga dođe tek na leto, što je takođe opcija, platili bi upola manje.

Ostrvski mediji prenose da je legendarni Aleks Ferguson krenuo u ofanzivu kako bi ubedio Poketina da dođe već sada i preuzme posao na Old Trafordu.

PoKetino će u sredu biti u Mančesteru, gde Parižani gostuju u Ligi šampiona Mančester sitiju i to će biti idealna prilika da se susretne sa ljudima iz Mančester junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter