0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI ŽALI ŠTO NIJE OSVOJIO ZLATNU LOPTU: „Uveren sam da bih je osvojio, da nije bilo problema sa kolenom“!

Objavljeno: 23.11.21 u 15:07

Bio na korak od Milana

Selektor Srbije Dragan Stojković dao je veliki intervju italijanskoj Gazeti delo Sport u kojem se osvrnuo na najvažnije momente u igračkoj i trenerskoj karijeri.

Milan me je želeo u svojim redovima, ali već sam bio potpisao predugovor sa Tapijevim Marsejom. Berluskoni mi je poklonio dva sata. Dve godine kasnije su me zvali da igram prijeteljsku utakmicu sa Atletiko Madridom: trenirao sam par dana u Milanelu i otputovao sam u Španiju, ali zbog pravila FS Italije nisam igrao taj meč – otkrio je Piksi interesovanje italijanskog kluba za njegove usluge.

Gazeta je selektora Srbije predstavila kao “Maradonu s istoka”, a on dalje u intervjuu govori o povredama koje su ga sprečile da osvoji Zlatnu loptu, a dotakao se i Verone u kojoj je igrao.

– Volim Veronu, ona je u srcu moje porodice. Tamo sam uvek dobrodošao. Kada sam došao na pozajmicu iz Marseja bilo je nekoliko hiljada navijača koji su me dočekali. Da je moje koleno izdržalo, napravili bismo velike stvari zajedno. To je moj žal: bez problema sa kolenom, uveren sam da bih osvojio Zlatnu loptu – samouveren je kao i obično Dragan Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter