0
Domaći fudbal

Foto: Ivan Radovanović

‘MA TO ME NE ZANIMA’: Đani Ćurčić odradio prvi trening sa novim klubom, pa jednom izjavom navijačima raspalio maštu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.21 u 20:40

Proslavljeni fudbaler Saša Ćurčić seo je na klupu Borca iz Lazarevca.

Vest da je nekadašnji igrač OFK Beograda, Partizana, Aston Vile, Boltona, Kristal Palasa preuzeo klub iz Lazarevca odjeknula je širom Srbije.

Popularni ‘Đani’ je već upoznao fudbalere crveno-belih, te je sa njima i odradio prvi trening.

– Došao sam u Lazarevac sa željom da Borcu usadnim novi DNK, da mu promenim krvnu sliku, da od njega napravim jak klub, moderan, prepoznatljiv. Hvala ljudima iz kluba na čelu sa direktorom Ivanom Marinkovićem, koji su me angažovali – rekao je Ćurčić, a prenosi ‘GEMinfo’.

Đani je istakao da ga jesenja sezona ne zanima, a navijačima je obećao sledeće:

– Ma to me ne zanima. Sad pričam na tu temu i završavam priču o tom periodu. To je nešto jako loše. Bruka. Samo 13 bodova… Igračima i mojim saradinicima zabranjujem da se osvrću u prošlost, da se bave jesenjom sezonom. Idemo dalje, da popravimo plasman. I znam da ćemo da uspemo u tome. Obećavam da ćemo u prve četiri utakmice da osvojimo svih 12 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter