0
Evropske lige

(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Lionel Messi (R) of Barcelona vies with Thomas Delaney of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

‘KLUB NIJE BIO FER PREMA NJEMU!’: Leo Mesi opleo po Barseloni kao nikad pre i to zbog jednog čoveka!

Objavljeno: 23.11.21 u 17:57

Argentinac i dalje ima lepo mišljenje o bivšem treneru.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Mesi u transferu leta prešao je iz Barselone u Pari Sen Žermen, ali i dalje ima veoma lepo mišljenje o bivšem treneru Ronaldu Kumanu. U međuvremenu i Holanđanin je dobio otkaz na ‘Nou Kampu’, a Argentinac je istakao da je klub ispao nepravedan prema njemu.

– Uvek se završi nepošteno prema trenerima. Ishod nije bio fer za Kumana, ni za Valverdea… Kada dođu loši rezultati, najlakše je upreti prstom na trenera i zameniti ga, a ne kriviti igrače. Kuman je stigao u veoma teškom trenutku za klub – mnogi igrači su napustili Barsu, ali je ipak uspeo da ‘progura’ mnoge mlade fudbalere, rekao je Mesi za ‘Mundo deportivo’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter