0
Evropske lige

Fudbal Soccer Nation League Liga Nacija-Odlazak reprezentacije Srbije na mec s Rusijom Filip Kostic (L) Filip Djuricic (C) and Luka Jovic Beograd, 02.09.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

INTER SVIM SILAMA KREĆE U ‘NAPAD’ NA SRBINA: U njemu pronalaze zamenu za Perišića – Piksi umešao prste u transfer!

Objavljeno: 23.11.21 u 22:17

Neroazuri nemaju nameru da odustanu!

Tokom prethodnog prelaznog roka, Filip Kostić je bio na pragu prelaska u redove Intera. Dosta problema se isprečilo i aktuelni šampion Italije nije uspeo da angažuje ofanzivca iz Srbije.

Kostić već dugi niz godina blista u dresu Ajntrahta iz Frankfurta. Istaknuti član Orlova je prethodne sezone bio najbolji asistent Bundeslige.

Ubrzo nakon neuspelih pregovora sa Interom, čelnici Lacija su izrazili želju da angažuju ofanzivca. Klub i igrač su dogovorili sve uslove, ali je potom došlo do ‘afere mejlova’ i sve je propalo.

Prema pisanjima ‘La Gazzetta dello Sporta‘, Inter ponovo želi Kostića! Italijani su spremni da izdvoje 10 miliona evra i Filipa vide kao idealnu zamenu za Ivana Perišića. Reprezentaivcu Hrvatske ističe ugovor na kraju sezone.

Za transfer Kostića u klub sa stadiona ‘Đuzepe Meaca‘, založio se i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter