0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRAHIMOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: „Svaki dan se budim u bolovima po celom telu“!

Objavljeno: 23.11.21 u 13:55

Ibrahimović iznenadio izjavom

Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, ima 40 godina, ali je i dalje u vrhu, dobro se nosi sa mnogo mlađim rivalima. Ipak, otkrio je as Milana da nije sve tako sjajno. Pričao o stvarima koje navijači ne vide i još jednom potvrdio da je veliki borac.

– Svaki dan se budim u bolovima po celom telu. Ali imam ciljeve i adrenalin, tako da idem dalje. Moram da radim kako bih ostao na vrhu i dokle god mogu, nastaviću ovako – rekao je  Ibrahimović u intervjuu za „Gardijan“.

– Ne želim jednog dana da želim i da razmišljam kako mogao sam da nastavim jer sam bio dobro. Nije to pitanje ugovora, slave, novca… Mene leči adrenalin. Patnja mi ne stvara probleme, za mene je to kao doručak. Ova nova generacija to ne razume, mladi igrači ne moraju puno da rade da bi nešto zaslužili. Jako sam ponosan što pripadam starijoj generaciji, koja je morala puno da radi da bi nešto dobila.

O penziji ne razmišlja.

– Ako se brinem za budućnost, ne fokusiram se na danas. Živim u sadašnjem vremenu. Carpe diem! Moji saigrači me čine mladim. Imaju takav učinak na mene, osećam se kao Bendžamin Baton (filmski junak koji se rodio kao starac, a njegovo vreme teče unazad jer se podmlađuje sa godinama prim. aut).  Ponosan sam na  mlade igrače jer preuzimaju veću odgovornost, menjaju svoj mentalitet. I to je sad moja sreća, to je moj adrenalin, motiv. Izlazim i trčim koliko i oni. Radim to već 20 godina. Jer kad me mladi vide kako naporno radim oni misle: „Nakon svega što je učinio on još uvijek radi. Moram to da učinim jer je on to učinio.“ Dajem im primer.

Igrao je sa Paolom Maldinijem, a kasnije i njegovim sinom.

 Danijel je na terenu još uvek dobar dečko, a Paolo je igrao kao da želi da te ubije. Srećan sam što nisu isti, jer nije lako sina porediti s ocem. Posebno kad je njegov otac imao tako neverovatnu karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter