0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

HEROJ ‘ORLOVA’ NAPUŠTA OSTRVO: Transfer koji će ‘zapaliti’ Primeru – španski gigant spremio milione za srpsku ‘gol mašinu’!

Objavljeno: 23.11.21 u 21:52

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović mogao bi da karijeru nastavi u Španiji.

Zahvaljujući sjajnim partijama srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović skrenuo je pažnju na sebe. Prema najnovijim informacijama, za njegove usluge zainteresovan je Viljareal.

Kako navode mediji na Pirinejima, za ovaj transfer se lično pobrinuo strateg Unaj Emeri, koji je spreman da za srpskog asa iskešira čak 16 miliona evra.

Podsetimo, ‘Mitrogol’ ima ugovor sa Fulamom do kraja juna 2026. godine, a njega trenutna vrednost iznosi 16 miliona evra, koliko su Španci ponudili.

Bivši napadač Partizana dominira u Čempionšipu, u ovoj sezoni je postigao 21 gol, a ono što je posebno zanimljivo, jeste da se srpski as na svakoj od poslednjih sedam utakmica u prvenstvu upisao u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter