0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

DODATNI VETAR U LEĐA: Crveno-beli imali prijatno iznenađenje u Empoliju, uoči utakmice posetio ih fudbaler Fiorentine! (FOTO)

Objavljeno: 23.11.21 u 19:19

U 19 časova počela je utakmica između Empolija i Crvene zvezde.

Crveno-bela ekspedicija gostuje Empoliju na stadionu ‘Karlo Kastelani’ u okviru revanš meča Lige šampiona za mlade. Ekipa sa Marakane u oslabljenom sastavu je doputovala u Italiju, pošto su u Beogradu zbog povreda ostali Stefan Marinković, Viktor Radojević, Marko Ćurić i Aleksandar Kahvić.

Uoči ove utakmice, ekipa Marka Neđića je imala prijatno iznenađenje. Njih je posetio bivši fudbaler Crvene zvezde a trenutni član Fiorentine, Aleksa Terzić.

FOTO: Instagram/Screenshot

Podsetimo, Crvena zvezda i Empoli su remizirali (1:1) u prvom meču odigranom na stadinu Čukaričkog. Crveno-beli su poveli pogotkom talentovanog Marka Stojanovića, dok je italijanski predstavnik izjednačio rezultat sa bele tačke.

Ukoliko prođu Empoli, crveno-beli bi se plasirali u šesnastinu finala Lige šampiona i za rivala bi mogli da imaju jednog od osam drugoplasiranih ekipa iz grupne faze Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter